Josep Costas

Table of Contents

Jo tinc un Costas

Aquesta vol ser la secció més dinàmica de la web. En Costas va fer, al llarg de la seva vida (i segur que encara farà algun més), més de 3500 miralls per a telescopis. Aquí volem recollir les vostres vivències amb els telescopis d’en Costas: en teniu un?, heu observat per un Costas?, voleu compartir el goig de tenir una òptica Costas? Envieu les vostres experiències amb els miralls d’en Josep Costas, les vostres imatges, els vostres vídeos, les característiques de la òptica... Tot el que us vingui de gust. Ho penjarem a la web i serà una altra manera de homenatjar a aquest home que ha donat tant per l’astronomia.

Però ull, tenim limitació d’espai... 1000 caràcters de text, imatges de 50Kb i enllaços de vídeos del youtube. Envia la teva experiencia a info@josepcostas.com

Gràcies per col·laborar.


Com funciona aquesta pàgina

Si vols veure els telescopis Costas que hi ha escampats per tota la geografia del nostre país fes el següent: situat amb el Google Map a sobre del nostre país, a una escala prou gran per veure un bon tros. Veuràs que a sobre del mapa hi ha unes marques o xinxetes clavades a sobre d’alguns llocs de la geografia. Aquestes són les entrades. clica a sobre d’alguna d’elles i veuràs que s’obre una finestre, torna a clicar i s’obrirà una pàgina amb fotografies d’amics de tota Espanya que tenen un Costas. Podràs veure i llegir els comentaris de molts aficionats d’Espanya. El Google Map també té l’opció de zoom. Et serà de molta utilitat quan hi hagin moltes xinxetes juntes en el mateix lloc geogràfic.